skip to Main Content
Doordeweeks voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!

Retourneren

Voor alle bestellingen bij Hair By Bratz geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf ontvangst van je bestelling. In die 14 dagen mag je de producten beoordelen. Is het niet wat je ervan had verwacht en zijn de producten nog in originele, ongebruikte staat? Dan mag je ze retourneren.

Onze retourvoorwaarden

Wil je bestelde hairextensions retourneren? Dan hanteren we een aantal strikte voorwaarden. Lees deze goed door, want als je retourzending hier niet aan voldoet zal hij worden geweigerd. Niemand wil gebruikte extensions kopen of dragen, daarom letten we streng op deze punten:

  • Teruggestuurd binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • De verpakking is origineel en onbeschadigd
  • Je hebt de extensions niet gewassen of ergens mee behandeld
  • De extensions zijn niet gedragen, ook niet om te testen

Jij bent ervoor verantwoordelijk dat de retourzending in goede staat bij ons aankomt. Pak je producten dus zorgvuldig in en gebruik de originele verpakking. Verstuur je retourzending met track&trace en bewaar het verzendbewijs. Als je geen verzendbewijs hebt en je pakket komt niet bij ons aan, kunnen we het helaas niet vergoeden.

Alleen als je retour aan alle voorwaarden voldoet kunnen wij hem terugnemen. Beoordelen wij dat je retourzending niet voldoet aan de voorwaarden? Dan nemen we contact met je op. Tegen betaling van verzendkosten kunnen we de extensions dan naar jou terugsturen.

Wil je een bestelling retourneren?

Vul dan hieronder het formulier in om je retourzending aan te melden.

Back To Top